Aanmelden voor Yoga 


YIN YOGA
De Yin Yoga lessen worden gegeven op vrijdagavonden,
Adres: Sung Tao, Raadhuisstraat 36B, Roosendaal
Tijden: 19:00/20:30
(Wanneer de groep vol zit zal ik kijken naar mogelijkheden voor een extra groep, op andere tijden/dagen)

5-rittenkaart €62,50 ( €12,50 per les)
Voor één losse les €14

Voor een proefles vraag ik €5

Wil je meedoen? Neem contact op, en meld je aan via de mail.
Tot snel :) 


ONLINE

 

Momenteel geef ik alleen Yin Yoga lessen. Maar voel je vrij om 
een keer een (wat meer advanced) class online te volgen via 
Youtube, in een andere yoga stijl. ;)  

.

 

Veel mensen die spreken over Yoga hoor je zeggen: 'Yoga heeft mijn leven veranderd. Ik leef rustiger, voel me fitter en kan meer naar mijn lichaam luisteren'. Yoga KÁN levens echt veranderen. Maar je moet het de kans geven ;)


Yoga kan in het begin erg ongemakkelijk aanvoelen. Er kunnen verschillende vormen van weerstand in je naar boven komen, afhankelijk van jou als mens maar ook van de yogastijl die je beoefend. Misschien ben je het niet gewent stilte op te zoeken, je gespannen lichaam te stretchen, naar binnen te keren, etc. Maar zeker voor mensen met drukke levens, kan het grote voordelen bieden voor je gezondheid en voor je geluk beleving. Ik raad je dan ook aan om een yogastijl niet één keer te proberen, en je er vervolgens bij neer leggen dat het niets voor jou is. Om yoga echt te leren kennen zou je het eigenlijk een les of 6 moeten geven. Dan voel je wat yoga in jouw leven te bieden heeft (of niet! ) 

Yoga komt met verschillende stijlen. Soms fluctueert ook jouw behoefte in wat je nodig hebt. De een heeft meer baad bij flow, kracht, bewegen op de in- en uit ademing. De ander bij diepe stretches, en het vinden van hun stilte punt.  Neem de tijd om je te oriënteren. Je mag me altijd bereiken voor vragen of advies!